Adam Michálek

F3D01E3D-86BC-4B38-977D-2A2DD1CD79F4.jpg

Výtvarník

adam.michalek.b@gmail.com

Začal jsem se více věnovat botám, jako objektům, asi se mi líbí představa že by je nosil člověk v galerii jako interaktivní socha/performance. Poslední co jsem vyrobil jsou kombinací tenisek na běhání a kovbojských boots.

Taky jsem teď docela dlouho rozvíjel identitu kovboje, kterej má úzkosti, a tak utíká ze společnosti, tahle dualita macho symbolu propojenýho s nemacho symbolem mě fascinovala. Willy se objevuje docela sporadicky, a tak jsem si na léto připravil týdenní pobyt s kameramanem a režisérem, kteří jsou stejně odhodlaní jako já, a zkusíme zachytit Willyho v tomto týdenním performativním zážitku.

Poslední dobou se mi zdají sny který se dějí v Neo-Vatikánu, kde jsou hybridy motorek a koňů, barokní andílci a dospělí Andělové, neony a voda po kotníky, mafie oblečená v bílých oblecích a kasina. Z těchto snů dělám digitální koláže.

Plodné diskuse a kritický náhled na subjektivní témata.

Práci na rozdělaným tématu, anebo kompletně novej projekt pokud najdeme common grounds v tématech který jsou nám osobní.

dlouhodobý

tohle bude poprvé

workoholismus, idealismus, dystopismus

Tracey Emin, Bruno Latour, Herman Nitsch

šel jsem z matematické základky na matematickej gympl a z toho do Dánska na marketing a z toho do Česka na ekonomii a z toho na ulici. nedoporučuju

Ano

Ano

«

OFF FORMAT © 2024, všechna práva vyhrazena  .  Cookies  .  code by MFÁčko  .  webdesign by Pinxit.cz