Dominik Dragos Pohludka

me.jpg

Výtvarník

pohludka9@gmail.com

Mým zájmem a nekonečným tématem je historie, současnost a budoucnost prostoru, kde žiji, a protože žiju tak trochu nomádsky, zaměřuji se většinu času na místní kulturu, historii a lidi. Ale kvůli neustálé touze posouvat se vpřed (z hlediska místa, kde žiji) nacházím, že se témat dotýkám krátce, radikálně a chaoticky, ale v tom smyslu pravdivě a přímočaře.

Mým dlouhodobým zájmem jsou memy a kultura na internetu, protože jako nic jiného, toto je místo/domov, který nosím stále s sebou. Myslím, že internet se pro mou generaci stal něčím jako bezpečným prostorem a také nekonečným hledáním dalšího s mnoha nebezpečími a bojem a to je to, co mě zajímá.

Baví mě poznávání nových zajímavých lidí a jsem vždy otevřený spolupráci. Stejně tak se snažím vždy pomáhat a povzbuzovat lidi, aby dělali, co chtějí, protože mnohokrát v životě jsem byl v situaci, kdy okolí říkalo, že něco je nemožné a přesto vše možné je. Momentálně jsem na cestě to ukázat.

Řekl bych, že jsem hodně riskující s otevřenou myslí s velkými sny a ještě větší touhou po tom, co dělám.

Pokud si mě vyberete a spolupráci se bude dařit jsem ochoten na společné projekty klidně stopovat na opačnou stranu světa a nebo vás do něj vtáhnout.

Mými dalšími destinacemi do konce roku 2023 jsou Kazachstán, Kyrgyzstán, Tajikistan, Uzbekistan, Irák, Sýrie a Turecko. (A pravděpodobně polovina z nich a deset jiných místo toho)

Svobodu a aktivní přístup.

Aktivní přístup a Otevřené dveře kdekoliv se zrovna nacházím.

na věky

tohle bude poprvé

workoholismus, idealismus, aktivismus

Netflix, Herman Nitsch, Kim Čong Un

Jednou mě málem snědl sněžný Levhart u jezera Song-Köl

Ano

Ano

«

OFF FORMAT © 2024, všechna práva vyhrazena  .  Cookies  .  code by MFÁčko  .  webdesign by Pinxit.cz